Ads Top

Uygun ve Ucuz Uçak Bileti Almak


Artık çoğu insan otobüs yerine Uçak ile seyahat etmeyi tercih ediyor. Nedeni fiyatların gayet uygun olması. Peki ucuz uçak bileti nasıl bulabilirim diye düşünürseniz sizlere bir kaç yöntem anlatıcağım.

Öncelik olarak ileri tarihli bilet almak her zaman avantaj sağlar. Çünkü önceden rezerve edilen biletler ucuz ve uygun olur.
Örneğin: 15 Tatilde başka bir ile gideceksiniz, 15 Tatilin tarihi daha önceden belli olacağından biletinizi önceden almanız size avantaj sağlayacaktır.

Bazı banka kartları ile Mil kazanma olayı var, alışveriş tutarınıza göre mil kazanıp, bunları uçak biletinde indirim olarak kullabilirsiniz.

İndirim kuponları; Kurumsal firmalar zaman zaman alışverişe veya yapılan ticarete yönelik indirim uçak indirim kuponları vermekte bunlar ile alacağınız biletler size çok uyguna gelebilir.

Ayrıca THY, Pegasus, OnurAir gibi büyük firmalar dönemsel kampanyalar yaparak 19.90 - 49.90 TL arasında uçuşlar düzenliyor. Belirtilen firmalara mail yolu ile üye olarak indirim avantajlarından yararlanabilirsiniz.

2 yorum:

  1. En ucuz fiyatlara en iyi hava yolu seyahati için bize bekleriz.
    UÇAK BİLETİ Uçak Bileti
    THY Thy Uçak Bileti
    ANADOLUJET Anadolujet Uçak Bileti

    YanıtlaSil
  2. En ucuz fiyatlara en iyi hava yolu seyahati için bize bekleriz.
    UÇAK BİLETİ Uçak Bileti
    THY Thy Uçak Bileti
    ANADOLUJET Anadolujet Uçak Bileti

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.